DAVID
CASTRO REIGIA
Investigador en el període 2021-2022
MARIA DE LA CRUZ
ORTIZ FERNANDEZ
Investigadora en el període 1994-2024
Publicacions en què col·labora amb MARIA DE LA CRUZ ORTIZ FERNANDEZ (6)
2024
-
Bread fermentation monitoring through NIR spectroscopy and PLS-DA. Determining the optimal fermentation point in bread doughs
Journal of Food Engineering, Vol. 361
-
Differentiating five agrochemicals used in the treatment of intact olives by means of NIR spectroscopy, discriminant analysis and compliant class models
Microchemical Journal, Vol. 206
-
PLS class modelling using error correction output code matrices, entropy and NIR spectroscopy to detect deficiencies in pastry doughs
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 246
-
Técnicas quimiométricas y espectroscopía NIR en la industria alimentaria: aplicaciones en la monitorización de procesos del sector lácteo y de la panificación
IX Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
-
Yoghurt standardization using real-time NIR prediction of milk fat and protein content
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 128