MIRIAM
ORTEGA HERAS
Profesor Titular de Universidad
JAVIER
GARCIA LOMILLO
Chercheur jusqu {1}
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec JAVIER GARCIA LOMILLO (6)
2020
2019
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Acacia, cherry and oak wood chips used for a short aging period of rosé wines: effects on general phenolic parameters, volatile composition and sensory profile
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 99, Núm. 7, pp. 3588-3603
2017
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Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties
LWT - Food Science and Technology, Vol. 77, pp. 85-91
2016
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Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
Journal of Chemistry, Vol. 2016
2015
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Características de sazonadores derivados de residuos de vinificación
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Métodos Quencher para la evaluación de la actividad antioxidante de productos sólidos derivados de la uva
Enología 2.015: innovación vitivinícola