Unidad de Investigación
UNIDAD DE INVESTIGACIÓN CONSOLIDADA 271- Microbiología
Publicaciones (16) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
-
Co-occurrence of colistin-resistance genes mcr-1 and mcr-3 among multidrug-resistant Escherichia coli isolated from cattle, Spain, September 2015
Eurosurveillance, Vol. 22, Núm. 31
-
Daily thanatomicrobiome changes in soil as an approach of postmortem interval estimation: An ecological perspective
Forensic Science International, Vol. 278, pp. 388-395
-
Definition of sampling procedures for collective-eating establishments based on the distribution of environmental microbiological contamination on food handlers, utensils and surfaces
Food Control, Vol. 77, pp. 8-16
-
Detection and characterization of Staphylococcus aureus and methicillin-resistant S. aureus in foods confiscated in EU borders
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. JUL
-
Different behavior of enteric bacteria and viruses in clay and sandy soils after biofertilization with swine digestate
Frontiers in Microbiology, Vol. 8, Núm. JAN
-
Dynamics of the oral microbiota as a tool to estimate time since death
Molecular Oral Microbiology, Vol. 32, Núm. 6, pp. 511-516
-
Evaluation of eryC as a Molecular Marker for the Quantitative Detection of Brucella Spp. by Real-Time PCR in Food Samples
Food Analytical Methods, Vol. 10, Núm. 5, pp. 1148-1155
-
Harmonization and standardization in food molecular microbiology: listeria monocytogenes and Salmonella spp. cases
Técnicas de laboratorio, Núm. 427, pp. 736-741
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimen- taria y Nutrición (AECOSAN) en relación a una solicitud de evaluación inicial para la comercialización de semillas de chía (Salvia hispanica) en platos preparados esterili- zados basados en granos de cereales, pseudocereales y/o legumbres, en el marco del Reglamento (CE) Nº 258/97 sobre nuevos alimentos y nuevos ingredientes alimentarios
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 25, pp. 47-54
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) en relación a una solicitud de evaluación inicial para la comercialización de semillas de chía (Salvia hispanica) en chocolate en tabletas, en el marco del Reglamento (CE) Nº 258/97 sobre nuevos alimentos y nuevos ingredientes alimentarios
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 26, pp. 21-27
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre la programación de los controles oficiales de peligros biológicos
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 26, pp. 57-65
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Consumo, Seguridad Alimentaria y Nutrición (AECOSAN) sobre los criterios de seguridad que limiten la exposición a acrilamida producida por la fritura de patatas
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 26, pp. 29-55
-
La fruta, a vista de pájaro
Revista de fruticultura, Núm. 57, pp. 74-77
-
Presence of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in the food chain
Trends in Food Science and Technology, Vol. 61, pp. 49-59
-
Quantitative Detection of Clostridium perfringens by Real-Time PCR in Raw Milk
Food Analytical Methods, Vol. 10, Núm. 5, pp. 1139-1147
-
Subcellular localizations of RIG-I, TRIM25, and MAVS complexes
Journal of Virology, Vol. 91, Núm. 2