Publicaciones (25) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Activity of human serum antibodies in an influenza virus hemagglutinin stalk-based ADCC reporter assay correlates with activity in a CD107a degranulation assay

    Vaccine, Vol. 38, Núm. 8, pp. 1953-1961

  2. Antimicrobial resistance of coagulase-positive staphylococcus isolates recovered in a veterinary university hospital

    Antibiotics, Vol. 9, Núm. 11, pp. 1-12

  3. Aplicación de la secuenciación masiva y la bioinformática al diagnóstico microbiológico clínico

    Revista Argentina de microbiologia, Vol. 52, Núm. 2, pp. 150-161

  4. Are animals a neglected transmission route of SARS-CoV-2?

    Pathogens

  5. Complementarity of Selective Culture and qPCR for Colistin Resistance Screening in Fresh and Frozen Pig Cecum Samples

    Frontiers in Microbiology, Vol. 11

  6. Dietary supplementation with fermented defatted “alperujo” induces modifications of the intestinal mucosa and cecal microbiota of broiler chickens

    Poultry Science, Vol. 99, Núm. 11, pp. 5308-5315

  7. Dietary supplementation with sugar beet fructooligosaccharides and garlic residues promotes growth of beneficial bacteria and increases weight gain in neonatal lambs

    Biomolecules, Vol. 10, Núm. 8, pp. 1-16

  8. Ejemplos de riesgo emergentes en una sociedad cambiante

    Revista de nutrición práctica, Año 24, pp. 37-37

  9. Executive summary: Consensus document of the diagnosis, management and prevention of infection with the hepatitis E virus: Study Group for Viral Hepatitis (GEHEP) of the Spanish Society of Infectious Diseases and Clinical Microbiology (SEIMC)

    Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 38, Núm. 1, pp. 28-32

  10. Hepatitis e virus in manure and its removal by Psychrophilic anaerobic biodigestion in intensive production farms, Santa Catarina, Brazil, 2018–2019

    Microorganisms, Vol. 8, Núm. 12, pp. 1-7

  11. High-throughput sequencing and food microbiology

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 275-300

  12. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el tamaño de muestra de aves de corral o lagomorfos, que se puede considerar representativa para su inspección post mortem en el matadero

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 59-83

  13. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la aplicación en España del sistema Nutri-Score de información sobre la calidad nutricional de los alimentos

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 31, pp. 77-96

  14. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la idoneidad de los requisitos adicionales de higiene aplicables a la leche cruda destinada a la venta directa al consumidor final

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 31, pp. 11-31

  15. Involvement of hpap2 and dgka genes in colistin resistance mediated by mcr determinants

    Antibiotics, Vol. 9, Núm. 9, pp. 1-15

  16. Liver transudate, a potential alternative to detect anti-hepatitis E virus antibodies in pigs and wild boars (Sus scrofa)

    Microorganisms, Vol. 8, Núm. 3

  17. Molecular Detection of Viruses in Foods: From PCR to High-Throughput Sequencing and Beyond

    Comprehensive Foodomics (Elsevier), pp. 117-122

  18. Nutritional, Energy and Sanitary Aspects of Swine Manure and Carcass Co-digestion

    Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol. 8

  19. Occurrence of Hepatitis E Virus in Pigs and Pork Cuts and Organs at the Time of Slaughter, Spain, 2017

    Frontiers in Microbiology, Vol. 10

  20. Pre-existing Hemagglutinin Stalk Antibodies Correlate with Protection of Lower Respiratory Symptoms in Flu-Infected Transplant Patients

    Cell Reports Medicine, Vol. 1, Núm. 8