Publicaciones (12) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2010

  1. Desarrollo de salchichas cocidas enriquecidas con aceites de oliva y salmón

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 191, pp. 76-84

  2. Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)

    Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60

  3. Effect of high hydrostatic pressure on volatile profile of cooked turkey breast meat

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

  4. Equilibrium Distribution Model of Betaine between Surfactant Micelles and Water: Application to a Micellar-Enhanced Ultrafiltration Process

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 49, Núm. 14, pp. 6578-6586

  5. Ethyl lactate production via esterification of lactic acid with ethanol combined with pervaporation

    Chemical Engineering Journal, Vol. 165, Núm. 2, pp. 693-700

  6. Evaluación por competencias en el grado y posgrado Química

    Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 81-100

  7. Formulation, characterization and treatment of metalworking oil-in-water emulsions

    Clean Technologies and Environmental Policy, Vol. 12, Núm. 1, pp. 31-41

  8. Herramientas metodológicas aplicadas al desarrollo de competencias en las materia de Ingeniería Química adaptadas al Espacio Europeo de Educación Superior

    Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 61-80

  9. Production of omega-3 polyunsaturated fatty acid concentrates: A review

    Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 11, Núm. 1, pp. 1-12

  10. Study along storage of volatile compounds of two fish oils extracted by supercritical carbon dioxide

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods

  11. Vacuum evaporation of surfactant solutions and oil-in-water emulsions

    Chemical Engineering Journal, Vol. 162, Núm. 1, pp. 201-207

  12. Volatile compounds in supercritical carbon dioxide extracts of brown crab (Cancer Pagurus) processing by-product

    Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods