Aportaciones congreso (10) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2004

  1. Changes in wine volatile compounds of varietal wines during ageing in wood barrels

    Analytica Chimica Acta

  2. Condiciones óptimas de producción de ácido L- málico por “Saccharomyces” spp.

    Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002

  3. Effect of Mg and SiC type on the processing of two-layer Al/SiC p composites by pressureless infiltration

    Journal of Materials Science

  4. Incidencia del aclareo de racimos en la composición de la uva durante la maduración de las variedades Cabernet sauvignon y Tempranillo

    XXV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 5 al 9 de mayo de 2003

  5. Maximally superintegrable Smorodinsky-Winternitz systems on the N-dimensional sphere and hyperbolic spaces

    Superintegrability in classical and quantum systems

  6. On 3+1 anti-de Sitter and de Sitter Lie bialgebras with dimensionful deformation parameters

    Czechoslovak Journal of Physics

  7. Origen y presencia de carbamato de etilo en vinos tintos españoles

    Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002

  8. Superintegrable deformations of the Smorodinsky-Winternitz Hamiltonian

    Superintegrability in classical and quantum systems

  9. Uso de enzimas en Enología

    Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del III Curso de verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2003]

  10. Where are the limits of the gas-phase fluorescence on the polycyclic aromatic compound analysis?

    Polycyclic Aromatic Compounds