Centro académico
FACULTAD DE CIENCIAS
Aportacions a congrés (10) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2004
-
Changes in wine volatile compounds of varietal wines during ageing in wood barrels
Analytica Chimica Acta
-
Condiciones óptimas de producción de ácido L- málico por “Saccharomyces” spp.
Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002
-
Effect of Mg and SiC type on the processing of two-layer Al/SiC p composites by pressureless infiltration
Journal of Materials Science
-
Incidencia del aclareo de racimos en la composición de la uva durante la maduración de las variedades Cabernet sauvignon y Tempranillo
XXV Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros: Cultural Santa Ana, Centro Universitario, Almendralejo, del 5 al 9 de mayo de 2003
-
Maximally superintegrable Smorodinsky-Winternitz systems on the N-dimensional sphere and hyperbolic spaces
Superintegrability in classical and quantum systems
-
On 3+1 anti-de Sitter and de Sitter Lie bialgebras with dimensionful deformation parameters
Czechoslovak Journal of Physics
-
Origen y presencia de carbamato de etilo en vinos tintos españoles
Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002
-
Superintegrable deformations of the Smorodinsky-Winternitz Hamiltonian
Superintegrability in classical and quantum systems
-
Uso de enzimas en Enología
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del III Curso de verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2003]
-
Where are the limits of the gas-phase fluorescence on the polycyclic aromatic compound analysis?
Polycyclic Aromatic Compounds