Centro académico
FACULTAD DE CIENCIAS
Aportacions a congrés (39) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2010
-
A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Soft computing models in industrial and environmental applications
-
A Bio-inspired Ensemble Model for Food Industry Applications
Advances in Intelligent and Soft Computing
-
A aprendizagem em física sob o porto de vista do significado atribuído pelos estudantes às matemáticas
III Encuentro internacional sobre investigación en enseñanza en ciencias
-
A support guide for university tutors
3rd International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI2010)
-
Assessing the Stability of Supplementary Elements on Principal Axes Maps Through Bootstrap Resampling. Contribution to Interpretation in Textual Analysis
Advances in data analysis
-
Beta-glucan enriched products obtained from different barley milling fractions and their mixtures
Chemical Engineering Transactions
-
Computational study of hexamethylguanidinium lactate ionic liquid: A candidate for natural gas sweetening
Energy and Fuels
-
Computer aids for the independent study of physics subjects in the freshman year of engineering studies
EDULEARN10: International Conference on Education and New Learning Technologies
-
Conceptualización del concepto de campo electromagnético en un curso de física
III Encuentro internacional sobre investigación en enseñanza en ciencias
-
Condiciones laborales y consumo de psicofármacos en personal de enfermería en el área de burgos
XIV Encuentro Internacional de Investigación en Enfermería: Libro de ponencias
-
Correlaccion entre analisis sensorial de las uvas y analisis fisico-quimico durante el control de maduracion analisis multivariante
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Deformation of semi-classical symmetries: Poisson-Hopf limit of quantum algebras
Journal of Physics: Conference Series
-
Development of transversal skills trough academic research works
Edulearn 10. International conference on Education and New Learning Technology (Barcelona, 5-7 de julio de 2010)
-
Diferenciación y caracterización de productos vitivinícolas
Viticultura y enología en la D. O. Ribera del Duero: [ponencias del IX Curso de Verano Viticultura y Enología en la D. O. Ribera del Duero, 2009]
-
Diseño racional de polímeros conductores mediante técnicas espectroscópicas y cálculos mecano-cuánticos
I Congreso Científico de Investigadores en Formación
-
Efecto de la reducción del contenido de azúcares en los mostos sobre la composición volátil de vinos blancos de la variedad verdejo
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Efecto de la temperatura de maceración prefermentativa en la extracción de compuestos
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Efectos de la aplicación de compost de lodos de depuradora en un suelo calcáreo de la provincia de Burgos
IV Congreso Ibérico de la Ciencia del Suelo: Suelos : funciones y manejo : libro de actas
-
Effect of high hydrostatic pressure on volatile profile of cooked turkey breast meat
Recent Advances in Food and Flavor Chemistry: Food Flavor and Encapsulation, Health Benefits, Analytical Methods, and Molecular Biology of Functional Foods
-
Final year project management process
CSEDU 2010 - 2nd International Conference on Computer Supported Education, Proceedings