Publicaciones (63) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. 1,2,4-Thiadiazole 4-oxides

    Journal of the Chemical Society - Perkin Transactions 1, pp. 2243-2248

  2. An appraisal of structural, spectroscopic and magnetic aspects of the pyridine-2-carbaldehyde thiosemicarbazonecopper(II) compounds

    Polyhedron, Vol. 18, Núm. 8-9, pp. 1123-1130

  3. Applicability of high-absorbance MIR spectroscopy in industrial quality control of reformed gasolines

    Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 46, Núm. 1, pp. 41-55

  4. Application of an optimization procedure in adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium with diphenylcarbazide

    Química analítica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 143-149

  5. Application of an optimization procedure of adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium in wine

    Electroanalysis, Vol. 11, Núm. 17, pp. 1273-1279

  6. Bis[1,2]dithiolo[3,4-b][4',3'-e][1,4]thiazine-3,5-dione, a planar 1,4-thiazine

    Chemical Communications, pp. 29-30

  7. Caracterización de la materia orgánica natural del agua superficial: su separación secuencial y análisis por espectrometría ultravioleta infraroja

    Tecnología del agua, Núm. 191, pp. 20-26

  8. Chemometric characterization of the claretes and rose wines of the certified denomination of origin Rioja using CieLab parameters

    Quimica analitica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 119-126

  9. Chemometrics: A transversal subject in chemical analysis laboratory

    Quimica analitica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 151-156

  10. Compostaje de residuos sólidos urbanos en la provincia de Jujuy, Argentina

    Residuos: Revista técnica, Año 9, Núm. 49, pp. 76-80

  11. Conversion of W-alkyldiisopropylàmines into yV,/V-bis(5-chloro-3-oxo[1,2]dithiol-4-yl)amines

    Journal of the Chemical Society - Perkin Transactions 1, pp. 2237-2241

  12. Copolyesteramides, 10: Enzymatic degradation of 6-iminohexanoyl/12-oxydodecanoyl copolyesteramides

    Macromolecular Chemistry and Physics, Vol. 200, Núm. 1, pp. 44-50

  13. Determination of thiamin in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 170-173

  14. Determination of total riboflavin in cooked sausages

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 1067-1070

  15. Diastereoselective aldol condensation with 2-(β- ethoxycarbonyl)oxazolidine derived from norephedrine. A chiral masked synthon of ethyl formylacetate

    Tetrahedron, Vol. 55, Núm. 9, pp. 2755-2762

  16. Efecto del remontado en las características finales de vinos tintos elaborados con cv. Tinto Fino

    Viticultura enología profesional, Núm. 60, pp. 37-44

  17. Efecto del uso de enzimas pectinolíticos en la elaboración de mostos blancos de la variedad albillo

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 10, pp. 111-115

  18. Equilibrium study on Pd(II) chelates of mercapto carboxylic acids

    Polyhedron, Vol. 18, Núm. 25, pp. 3257-3262

  19. Estimation of endoglucanase and lysozyme effective diffusion coefficients in polysulphone membranes

    Journal of Biotechnology, Vol. 72, Núm. 1-2, pp. 77-83

  20. Evaluation of methanogenic kinetics in an anaerobic fluidized bed reactor (AFBR)

    Process Biochemistry, Vol. 34, Núm. 3, pp. 213-219