Centro académico
FACULTAD DE CIENCIAS
Publikationen (63) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
1999
-
1,2,4-Thiadiazole 4-oxides
Journal of the Chemical Society - Perkin Transactions 1, pp. 2243-2248
-
An appraisal of structural, spectroscopic and magnetic aspects of the pyridine-2-carbaldehyde thiosemicarbazonecopper(II) compounds
Polyhedron, Vol. 18, Núm. 8-9, pp. 1123-1130
-
Applicability of high-absorbance MIR spectroscopy in industrial quality control of reformed gasolines
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, Vol. 46, Núm. 1, pp. 41-55
-
Application of an optimization procedure in adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium with diphenylcarbazide
Química analítica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 143-149
-
Application of an optimization procedure of adsorptive stripping voltammetry for the determination of chromium in wine
Electroanalysis, Vol. 11, Núm. 17, pp. 1273-1279
-
Bis[1,2]dithiolo[3,4-b][4',3'-e][1,4]thiazine-3,5-dione, a planar 1,4-thiazine
Chemical Communications, pp. 29-30
-
Caracterización de la materia orgánica natural del agua superficial: su separación secuencial y análisis por espectrometría ultravioleta infraroja
Tecnología del agua, Núm. 191, pp. 20-26
-
Chemometric characterization of the claretes and rose wines of the certified denomination of origin Rioja using CieLab parameters
Quimica analitica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 119-126
-
Chemometrics: A transversal subject in chemical analysis laboratory
Quimica analitica, Vol. 18, Núm. 1, pp. 151-156
-
Compostaje de residuos sólidos urbanos en la provincia de Jujuy, Argentina
Residuos: Revista técnica, Año 9, Núm. 49, pp. 76-80
-
Conversion of W-alkyldiisopropylàmines into yV,/V-bis(5-chloro-3-oxo[1,2]dithiol-4-yl)amines
Journal of the Chemical Society - Perkin Transactions 1, pp. 2237-2241
-
Copolyesteramides, 10: Enzymatic degradation of 6-iminohexanoyl/12-oxydodecanoyl copolyesteramides
Macromolecular Chemistry and Physics, Vol. 200, Núm. 1, pp. 44-50
-
Determination of thiamin in cooked sausages
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 1, pp. 170-173
-
Determination of total riboflavin in cooked sausages
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 1067-1070
-
Diastereoselective aldol condensation with 2-(β- ethoxycarbonyl)oxazolidine derived from norephedrine. A chiral masked synthon of ethyl formylacetate
Tetrahedron, Vol. 55, Núm. 9, pp. 2755-2762
-
Efecto del remontado en las características finales de vinos tintos elaborados con cv. Tinto Fino
Viticultura enología profesional, Núm. 60, pp. 37-44
-
Efecto del uso de enzimas pectinolíticos en la elaboración de mostos blancos de la variedad albillo
Alimentación, equipos y tecnología, Año 18, Núm. 10, pp. 111-115
-
Equilibrium study on Pd(II) chelates of mercapto carboxylic acids
Polyhedron, Vol. 18, Núm. 25, pp. 3257-3262
-
Estimation of endoglucanase and lysozyme effective diffusion coefficients in polysulphone membranes
Journal of Biotechnology, Vol. 72, Núm. 1-2, pp. 77-83
-
Evaluation of methanogenic kinetics in an anaerobic fluidized bed reactor (AFBR)
Process Biochemistry, Vol. 34, Núm. 3, pp. 213-219