Publicaciones en las que colabora con JORDI ROVIRA CARBALLIDO (8)

2022

  1. Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App

    ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058

  2. La ciencia que esconde la catedral

    La Universidad de Burgos a la catedral de Burgos en su VIII Centenario [Recurso electrónico]: testimonios personales, investigadores y de difusión (Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional), pp. 81-84

  3. Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 312, pp. 80-90

2009

  1. Characterisation of oregano water extracts and their effect on the quality characteristics of cooked pork

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 2, pp. 394-401

2008

  1. Application of topology preserving ensembles for sensory assessment in the food industry

    Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics)

2007

  1. Automated ham quality classification using ensemble unsupervised mapping models

    Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics)

2006

  1. Outlier overcoming using re-sampling techniques

    Fifth International Workshop on Practical Applications of Agents and Multiagent Systems (IWPAAMS'06): October 19-20, 2006, E. U. Informática - Segovia (Spain), U. of Valladolid : proceedings

2005

  1. Optimización de la extracción dinámica en fase sólida para el análisis de compuestos volátiles relacionados con especies del género Allium

    Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]