Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Capítulos de Libro (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2017
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Absorption and degradation of fatty acids in prehistoric ceramics: a preliminary study
Playing with time: experimental archaeology and study of the past (Servicio de Publicaciones), pp. 177-182
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Applications of Recovered Bioactive Compounds in Food Products
Handbook of Grape Processing By-Products: Sustainable Solutions (Elsevier Inc.), pp. 233-266
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Beer and Its Role in Human Health
Fermented Foods in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 365-384
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Senescence-Associated Genes in Response to Abiotic/Biotic Stresses
Progress in Botany Vol. 79 (Springer), pp. 89-109
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¿Es una Feria de Ciencia y Tecnología una herramienta válida para comunicar la ciencia a niños/as y jóvenes?
VI Congreso de Comunicación Social de la Ciencia. Córdoba del 23 al 25 de noviembre de 2017. Volumen I: Agentes y destinatarios de la comunicación social de la ciencia. (UCO Press. Editorial de la Universidad de Córdoba), pp. 349-352