Capítulos de Libro (5) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2017

  1. Absorption and degradation of fatty acids in prehistoric ceramics: a preliminary study

    Playing with time: experimental archaeology and study of the past (Servicio de Publicaciones), pp. 177-182

  2. Applications of Recovered Bioactive Compounds in Food Products

    Handbook of Grape Processing By-Products: Sustainable Solutions (Elsevier Inc.), pp. 233-266

  3. Beer and Its Role in Human Health

    Fermented Foods in Health and Disease Prevention (Elsevier Inc.), pp. 365-384

  4. Senescence-Associated Genes in Response to Abiotic/Biotic Stresses

    Progress in Botany Vol. 79 (Springer), pp. 89-109

  5. ¿Es una Feria de Ciencia y Tecnología una herramienta válida para comunicar la ciencia a niños/as y jóvenes?

    VI Congreso de Comunicación Social de la Ciencia. Córdoba del 23 al 25 de noviembre de 2017. Volumen I: Agentes y destinatarios de la comunicación social de la ciencia. (UCO Press. Editorial de la Universidad de Córdoba), pp. 349-352