Avances en Ciencia y Biotecnología Alimentarias (UBU)
Programa de Doctorado
Universidad Autónoma de Madrid
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma de Madrid (6)
2022
-
Odor Profile of Four Cultivated and Freeze-Dried Edible Mushrooms by Using Sensory Panel, Electronic Nose and GC-MS
Journal of Fungi, Vol. 8, Núm. 9
2015
-
Molecular genetics of naringenin biosynthesis, a typical plant secondary metabolite produced by Streptomyces clavuligerus
Microbial Cell Factories, Vol. 14, Núm. 1
2011
-
Characterization of an autoinducer of penicillin biosynthesis in Penicillium chrysogenum
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 77, Núm. 16, pp. 5688-5696
2010
-
Adaptación lingüística y cultural de dos instrumentos para la detección de sospecha de maltrato hacia las personas mayores
Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 45, Núm. 4, pp. 213-218
2008
-
Composition and antioxidant activity of Trigona carbonaria honey from Australia
Journal of Medicinal Food, Vol. 11, Núm. 4, pp. 789-794