Procesado con ultrasonidos de alérgenos de almendraefecto sobre su antigenicidad y susceptibilidad a la hidrólisis por pepsina
- SR. Cuesta Morrondo 1
- SM. Albillos 1
- N. Ortega 1
- MD. Busto 1
- S. Ramos-Gómez 1
- D. Palacios 1
- 1 Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos. Universidad de Burgos
- José María Rodríguez Calleja (coord.)
- Jesús Ángel Santos Buelga (coord.)
- Teresa María López Díaz (coord.)
Editorial: Universidad de León
ISBN: 9788497739542
Any de publicació: 2019
Pàgines: 131
Congrés: Congreso Junior de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (2. 2019. León)
Tipus: Aportació congrés
Els documents de l'Observatori s'actualitzen diàriament. Aquesta data fa referència a l'actualització de la informació relacionada amb l'estructura de l'Observatori (persones, grups d'investigació, unitats organitzatives, projectes, etc.).