Unidad de Investigación
UNIDAD DE INVESTIGACIÓN CONSOLIDADA 357-Biotecnología Agroalimentaria y Medioambiental
Publicaciones (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2009
-
Alkaline phosphatase-polyresorcinol complex:Characterization and application to seed coating
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 5, pp. 1967-1974
-
Chemometrical Analysis of Cheese Proteolysis Profiles by Capillary Electrophoresis: Prediction of Ripening Times
Chemometric Methods in Capillary Electrophoresis (John Wiley & Sons, Inc.), pp. 367-388
-
Crystal structure of prunin-1, A major component of the almond (Prunus dulcis) allergen amandin
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 18, pp. 8643-8651
-
Mantenimiento varietal y mejora genética en leguminosas de grano: variedades o ecotipos adecuados y consideraciones a tener en cuenta en la semilla de siembra
Vida rural, Núm. 292, pp. 21-25
-
Neutrase immobilization on alginate-glutaraldehyde beads by covalent attachment
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 109-115
-
Operational stability of immobilized Rhodococcus fascians cells in PVA–PEG cryogels and calcium alginate hollow beads during debittering of orange juice
New Biotechnology, Vol. 25, pp. S200
-
Structural stability of amandin, a major allergen from almond (prunus dulcis), and its acidic and basic polypeptides
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 11, pp. 4698-4705
-
Validación de un modelo hidrosalino de aguas de retorno de riego (CIRFLE) con series de los años 1980, 1990 y 2000
XXVII Congreso Nacional de Riegos y Drenajes. Murcia, 16-18 junio 2009