UNIDAD DE INVESTIGACION CONSOLIDADA 128-Biotecnología Industrial y Medioambiental
Unidad de Investigación
PILAR
MUÑIZ RODRIGUEZ
Catedrático de Universidad
Publicacións nas que colabora con PILAR MUÑIZ RODRIGUEZ (8)
2023
-
Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity
Foods, Vol. 12, Núm. 17
-
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Food and Function, Vol. 14, Núm. 3, pp. 1785-1794
-
Isolation and characterization of two glycolipopeptids biosurfactants produced by a Lactiplantibacillus plantarum OL5 strain isolated from green olive curing water
World Journal of Microbiology and Biotechnology, Vol. 39, Núm. 11
2022
-
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
2021
-
Biodisponibilidad y efecto genoprotector de melanoidinas obtenidas de corteza de pan
VII Jornadas de investigadoras de Castilla y León [Recurso electrónico]: la aventura de la ciencia y la tecnología (Fundación 3CIN), pp. 40
-
Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines
Food Chemistry, Vol. 343
2006
-
Defatted milled grape seed protects adriamycin-treated hepatocytes against oxidative damage
European Journal of Nutrition, Vol. 45, Núm. 5, pp. 251-258
2002
-
Mechanism of protection by epicatechin against tert-butylhydroperoxide induced oxidative cell injury in isolated rat hepatocytes and calf thymus DNA
Process Biochemistry, Vol. 37, Núm. 6, pp. 659-664