Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de La Rioja (16)

2015

  1. Efecto del grado de madurez de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos

    Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica

2011

  1. Suitability of alternative grape varieties for the wine making of natural sparkling wines: study of monomeric phenolic composition, proanthocyanidins, biogenic amines and sensory analysis

    VII Symposium In Vino Analytica Scientia 2011 - Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirit Proceedings of the 7th Symposium

2007

  1. Intramolecular Carbolithiation of 2,6-Dilithio-1,6-heptadienes: An Experimental and Theoretical Study

    Chemistry - A European Journal, Vol. 13, Núm. 17, pp. 4998-5008

1998

  1. [Tl(OPPh3)2][Au(C6F5)2]: the first extended unsupported gold-thallium linear chain

    Chemical Communications, Vol. 20, Núm. 20, pp. 2233-2234