Articles (21) Publications in which a researcher has participated

1996

  1. Biosólidos generados en la depuración de aguas (I): planteamiento del problema

    Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 2, pp. 47-62

  2. Biosólidos generados en la depuración de aguas: (II). Métodos de tratamiento

    Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 3, pp. 45-54

  3. Brain folates and DNA methylation in rats fed a choline deficient diet or treated with low doses of methotrexate

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 66, Núm. 3, pp. 232-236

  4. Case-control study of the relationship between diet and breast cancer in a sample from three Spanish hospital populations. Repercussion of food, energy and nutrient intake

    Revista Clinica Espanola, Vol. 196, Núm. 2, pp. 75-81

  5. DETERMINACION DE HOMOCISTEINA EN PLASMA POR CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA RESOLUCION. APLICACION AL ESTUDIO DE ENFERMOS AFECTOS DE ENFERMEDAD VASCULAR CEREBRAL Y PERIFERICA

    Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 15, Núm. 2, pp. 77-84

  6. Direct enzymatic analysis of glycerol in honey: A simplified method

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 2, pp. 141-144

  7. Effect of olive and sunflower oils on low density lipoprotein level, composition, size, oxidation and interaction with arterial proteoglycans

    Atherosclerosis, Vol. 125, Núm. 2, pp. 243-255

  8. Effects of S-adenosylmethionine on lipid peroxidation and liver fibrogenesis in carbon tetrachloride-induced cirrhosis

    Journal of Hepatology, Vol. 25, Núm. 2, pp. 200-205

  9. Estudio de la textura de salchichas cocidas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 273, pp. 25-30

  10. INFLUENCIA DE LA INGESTA ENERGETICA Y DEL INDICE DE MASA CORPORAL EN LA INCIDENCIA DE CANCER DE MAMA. ESTUDIO CASO-CONTROL EN UNA MUESTRA PROCEDENTE DE TRES POBLACIONES HOSPITALARIAS ESPANOLAS

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 11, Núm. 1, pp. 54-58

  11. Influence of nitrogenous fertilization on the protein content of flavedo of 'Navelina' oranges and its relationship with rind colour

    Journal of horticultural science, Vol. 71, Núm. 6, pp. 971-976

  12. La clarificación y estabilización de los vinos (y III)

    La Semana vitivinícola, Núm. 2578, pp. 15-23

  13. Limited proteolysis of myofibrillar proteins by bromelain decreases toughness of coarse dry sausage

    Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 3, pp. 429-433

  14. Liquid-liquid equilibria for 2,3-butanediol + water + 4-(1-Methylpropyl)phenol + Toluene at 25 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 1, pp. 2-5

  15. Liquid-liquid equilibria in (2,3-butanediol + 2-butoxyethanol + water + potassium chloride) at 70 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1383-1387

  16. Location, kinetics and stability of cellulases induced in Trichoderma reesei cultures

    Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 187-192

  17. Nutritional correlates of high-density lipoprotein cholesterol among adults in Northwest Spain: Results from the Brigantium Study

    Cardiovascular Risk Factors, Vol. 6, Núm. 3, pp. 172-179

  18. Preparation of active carbons from coal part I. Oxidation of coal

    Fuel Processing Technology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 119-138

  19. Tratamiento con membranas de emulsiones de aceite en agua

    Ingenieria Quimica, Vol. 28, Núm. 321, pp. 151-157

  20. Tratamiento de aguas residuales de matadero en un biorreactor integrado de lecho fluidizado

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 97-102