Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2022

  1. Advanced analytical techniques for physico-chemical characterization of nano-materials

    Nano-enabled Agrochemicals in Agriculture (Elsevier), pp. 79-104

  2. Carne

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 173-187

  3. Enteric viruses in food safety: New threats for an old problem

    Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 265-286

  4. How to learn, make and admire science: hands-on activities for environmental caring

    Hands-on science: rethinking STEAM education in times of uncertainty (Universidade de Vigo), pp. 228-229

  5. La ciencia que esconde la catedral

    La Universidad de Burgos a la catedral de Burgos en su VIII Centenario [Recurso electrónico]: testimonios personales, investigadores y de difusión (Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional), pp. 81-84

  6. Melanogaster: catch the fly: first European network of citizen science in adaptation genomics

    Hands-on science: rethinking STEAM education in times of uncertainty (Universidade de Vigo), pp. 237

  7. Métodos clásicos de evaluación sensorial

    Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25