Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Capítulos de Libro (7) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2022
-
Advanced analytical techniques for physico-chemical characterization of nano-materials
Nano-enabled Agrochemicals in Agriculture (Elsevier), pp. 79-104
-
Carne
Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 173-187
-
Enteric viruses in food safety: New threats for an old problem
Advances in Food and Nutrition Research (Academic Press Inc.), pp. 265-286
-
How to learn, make and admire science: hands-on activities for environmental caring
Hands-on science: rethinking STEAM education in times of uncertainty (Universidade de Vigo), pp. 228-229
-
La ciencia que esconde la catedral
La Universidad de Burgos a la catedral de Burgos en su VIII Centenario [Recurso electrónico]: testimonios personales, investigadores y de difusión (Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional), pp. 81-84
-
Melanogaster: catch the fly: first European network of citizen science in adaptation genomics
Hands-on science: rethinking STEAM education in times of uncertainty (Universidade de Vigo), pp. 237
-
Métodos clásicos de evaluación sensorial
Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25