Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Aportacions a congrés (10) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
2018
-
Antropometría y hábitos de salud en estudiantes de enfermería
XXII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados
-
Comportamiento de esporas de "clostridium botulinum" en agua de coco verde tratada por altas presiones hidrostáticas
V Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]: Universidad de Burgos. 11 y 12 de diciembre de 2018
-
Detección del virus de la hepatitis E (VHE) en alimentos derivados del cerdo
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
-
Determination of bioactive compounds in ten cultivars of onions from Aragón and Castilla y León
Acta Horticulturae
-
Effect and mechanism action of Coenzyme Q10 in microcirculation experimental model of epigastric flap in rat
The 53rd Congress of the European Society for Surgical Research, June 30 - July 2, Madrid, Spain
-
Flipped classroom experience in practice class in the degree of food science and technology
Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings
-
Introducing secondary school students into food science and technology research
Edulearn 18. 10th International Conference on Education and New Learning Technology: (Palma, 2nd-4th of July, 2018). Conference proceedings
-
Pungency and volatile compounds in some Spanish onion cultivars
Acta Horticulturae
-
Quantifying hydropedological properties of terroir at different scales. Implications in vineyard characteristics of three viticultural regions of the Iberian Peninsula
E3S Web of Conferences
-
Una base de datos espacial integrada en un Sistema de Información Geográfica para la gestión del terroir: un nuevo sistema consistente e interactivo
E3S Web of Conferences