Publicacions (25) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1996

  1. Bebidas: tecnología, química y microbiología

    Acribia

  2. Biosólidos generados en la depuración de aguas (I): planteamiento del problema

    Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 2, pp. 47-62

  3. Biosólidos generados en la depuración de aguas: (II). Métodos de tratamiento

    Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 3, pp. 45-54

  4. Brain folates and DNA methylation in rats fed a choline deficient diet or treated with low doses of methotrexate

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 66, Núm. 3, pp. 232-236

  5. Case-control study of the relationship between diet and breast cancer in a sample from three Spanish hospital populations. Repercussion of food, energy and nutrient intake

    Revista Clinica Espanola, Vol. 196, Núm. 2, pp. 75-81

  6. Conservas de alimentos infantiles

    Conservas y semiconservas: aspectos tecnológicos, sanitarios y legislación (Universidad de León), pp. 293-298

  7. Cross-linking of a dichloropropionate dehalogenase by reaction with glutaraldehyde

    ENVIRONMENTAL FATE OF XENOBIOTICS

  8. DETERMINACION DE HOMOCISTEINA EN PLASMA POR CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA RESOLUCION. APLICACION AL ESTUDIO DE ENFERMOS AFECTOS DE ENFERMEDAD VASCULAR CEREBRAL Y PERIFERICA

    Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 15, Núm. 2, pp. 77-84

  9. Direct enzymatic analysis of glycerol in honey: A simplified method

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 2, pp. 141-144

  10. Effect of olive and sunflower oils on low density lipoprotein level, composition, size, oxidation and interaction with arterial proteoglycans

    Atherosclerosis, Vol. 125, Núm. 2, pp. 243-255

  11. Effects of S-adenosylmethionine on lipid peroxidation and liver fibrogenesis in carbon tetrachloride-induced cirrhosis

    Journal of Hepatology, Vol. 25, Núm. 2, pp. 200-205

  12. Estudio de la textura de salchichas cocidas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 273, pp. 25-30

  13. Evaluación de la calidad sensorial de la carne de lechazo: Características sensoriales

    XIX Jornadas Científicas de la S.E.O.C.

  14. INFLUENCIA DE LA INGESTA ENERGETICA Y DEL INDICE DE MASA CORPORAL EN LA INCIDENCIA DE CANCER DE MAMA. ESTUDIO CASO-CONTROL EN UNA MUESTRA PROCEDENTE DE TRES POBLACIONES HOSPITALARIAS ESPANOLAS

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 11, Núm. 1, pp. 54-58

  15. Influence of nitrogenous fertilization on the protein content of flavedo of 'Navelina' oranges and its relationship with rind colour

    Journal of horticultural science, Vol. 71, Núm. 6, pp. 971-976

  16. La clarificación y estabilización de los vinos (y III)

    La Semana vitivinícola, Núm. 2578, pp. 15-23

  17. Limited proteolysis of myofibrillar proteins by bromelain decreases toughness of coarse dry sausage

    Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 3, pp. 429-433

  18. Liquid-liquid equilibria for 2,3-butanediol + water + 4-(1-Methylpropyl)phenol + Toluene at 25 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 1, pp. 2-5

  19. Liquid-liquid equilibria in (2,3-butanediol + 2-butoxyethanol + water + potassium chloride) at 70 °C

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1383-1387

  20. Location, kinetics and stability of cellulases induced in Trichoderma reesei cultures

    Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 187-192