Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publikationen (25) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
1996
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Bebidas: tecnología, química y microbiología
Acribia
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Biosólidos generados en la depuración de aguas (I): planteamiento del problema
Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 2, pp. 47-62
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Biosólidos generados en la depuración de aguas: (II). Métodos de tratamiento
Ingeniería del agua, Vol. 3, Núm. 3, pp. 45-54
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Brain folates and DNA methylation in rats fed a choline deficient diet or treated with low doses of methotrexate
International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 66, Núm. 3, pp. 232-236
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Case-control study of the relationship between diet and breast cancer in a sample from three Spanish hospital populations. Repercussion of food, energy and nutrient intake
Revista Clinica Espanola, Vol. 196, Núm. 2, pp. 75-81
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Conservas de alimentos infantiles
Conservas y semiconservas: aspectos tecnológicos, sanitarios y legislación (Universidad de León), pp. 293-298
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Cross-linking of a dichloropropionate dehalogenase by reaction with glutaraldehyde
ENVIRONMENTAL FATE OF XENOBIOTICS
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DETERMINACION DE HOMOCISTEINA EN PLASMA POR CROMATOGRAFIA LIQUIDA DE ALTA RESOLUCION. APLICACION AL ESTUDIO DE ENFERMOS AFECTOS DE ENFERMEDAD VASCULAR CEREBRAL Y PERIFERICA
Revista de la Sociedad Espanola de Quimica Clinica, Vol. 15, Núm. 2, pp. 77-84
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Direct enzymatic analysis of glycerol in honey: A simplified method
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 71, Núm. 2, pp. 141-144
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Effect of olive and sunflower oils on low density lipoprotein level, composition, size, oxidation and interaction with arterial proteoglycans
Atherosclerosis, Vol. 125, Núm. 2, pp. 243-255
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Effects of S-adenosylmethionine on lipid peroxidation and liver fibrogenesis in carbon tetrachloride-induced cirrhosis
Journal of Hepatology, Vol. 25, Núm. 2, pp. 200-205
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Estudio de la textura de salchichas cocidas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 273, pp. 25-30
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Evaluación de la calidad sensorial de la carne de lechazo: Características sensoriales
XIX Jornadas Científicas de la S.E.O.C.
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INFLUENCIA DE LA INGESTA ENERGETICA Y DEL INDICE DE MASA CORPORAL EN LA INCIDENCIA DE CANCER DE MAMA. ESTUDIO CASO-CONTROL EN UNA MUESTRA PROCEDENTE DE TRES POBLACIONES HOSPITALARIAS ESPANOLAS
Nutricion Hospitalaria, Vol. 11, Núm. 1, pp. 54-58
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Influence of nitrogenous fertilization on the protein content of flavedo of 'Navelina' oranges and its relationship with rind colour
Journal of horticultural science, Vol. 71, Núm. 6, pp. 971-976
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La clarificación y estabilización de los vinos (y III)
La Semana vitivinícola, Núm. 2578, pp. 15-23
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Limited proteolysis of myofibrillar proteins by bromelain decreases toughness of coarse dry sausage
Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 3, pp. 429-433
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Liquid-liquid equilibria for 2,3-butanediol + water + 4-(1-Methylpropyl)phenol + Toluene at 25 °C
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 1, pp. 2-5
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Liquid-liquid equilibria in (2,3-butanediol + 2-butoxyethanol + water + potassium chloride) at 70 °C
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 41, Núm. 6, pp. 1383-1387
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Location, kinetics and stability of cellulases induced in Trichoderma reesei cultures
Bioresource Technology, Vol. 57, Núm. 2, pp. 187-192