Critical assessment of antioxidant-related parameters of honey

  1. Sancho, M.T. 1
  2. Pascual-Maté, A. 1
  3. Rodríguez-Morales, E.G. 1
  4. Osés, S.M. 1
  5. Escriche, I. 2
  6. Periche, A. 2
  7. Fernández-Muiño, M.A. 1
  1. 1 Universidad de Burgos
    info

    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

  2. 2 Universidad Politécnica de Valencia
    info

    Universidad Politécnica de Valencia

    Valencia, España

    ROR https://ror.org/01460j859

Journal:
International Journal of Food Science and Technology

ISSN: 1365-2621

Year of publication: 2016

Volume: 51

Issue: 1

Pages: 30-36

Type: Article

DOI: 10.1111/IJFS.12988 SCOPUS: 2-s2.0-84954558186 GOOGLE SCHOLAR
Data source: Scopus