Relationship between foaming properties and chemical composition of sparkling wines

  1. Leticia Martínez-Lapuente 1
  2. Zenaida Guadalupe 1
  3. Belén Ayestarán 1
  4. Silvia Pérez-Magariño 2
  5. Miriam Ortega-Heras 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

Actas:
Wine Active Compounds 2014. Proceedings of the Third Edicion of the Internacional Conference Series on Wine Active Compunds. WAC 2014, Bourgogne, March 26, 27, 28, 2014

Año de publicación: 2014

Páginas: 223-225

Congreso: Third Edicion of the Internacional Conference Series on Wine Active Compunds. WAC 2014, Bourgogne, March 26, 27, 28, 2014

Tipo: Aportación congreso