Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer

  1. González-Ceballos, L.
  2. Carlos Guirado-Moreno, J.
  3. Utzeri, G.
  4. Miguel García, J.
  5. Fernández-Muiño, M.A.
  6. Osés, S.M.
  7. Teresa Sancho, M.
  8. Arnaiz, A.
  9. Valente, A.J.M.
  10. Vallejos, S.
CRediT (contribución de los investigadores):
González-Ceballos, L.: Investigación, Conceptualización, Redacción - borrador original. Carlos Guirado-Moreno, J.: Investigación, Redacción - borrador original. Utzeri, G.: Investigación, Redacción - borrador original. Miguel García, J.: Redacción - revisión y edición, Visualización. Fernández-Muiño, M.A.: Conceptualización, Metodología. Osés, S.M.: Conceptualización, Metodología, Investigación. Teresa Sancho, M.: Redacción - revisión y edición, Visualización. Arnaiz, A.: Investigación, Metodología, Redacción - revisión y edición. Valente, A.J.M.: Conceptualización, Redacción - revisión y edición, Visualización. Vallejos, S.: Conceptualización, Metodología, Redacción - borrador original, Redacción - revisión y edición, Visualización.
Zeitschrift:
Food Chemistry

ISSN: 1873-7072 0308-8146

Datum der Publikation: 2023

Ausgabe: 405

Art: Artikel

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2022.134789 GOOGLE SCHOLAR lock_openOpen Access editor

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