MARIA ISABEL
JAIME MORENO
Catedrático de Universidad
Publicaciones en las que colabora con MARIA ISABEL JAIME MORENO (6)
2023
-
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Food and Function, Vol. 14, Núm. 3, pp. 1785-1794
-
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Food Chemistry, Vol. 427
2022
-
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
2021
-
White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells
VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
2010
-
Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)
Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60
-
Los grados de la Facultad de Ciencias de Burgos: la experiencia de una realidad
VIII Jornades de Xarxes d'Investigació en Docència Universitària: noves titulacions i canvi universitari