Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant

  1. Víctor Gutiérrez González 1
  2. Mónica Gisela Gerardi 1
  3. Pilar Muñiz Rodríguez 1
  4. María Dolores Rivero Pérez 1
  5. Isabel Jaime Moreno 1
  6. María Luisa González San José 1
  7. Mónica Cavia Saiz 1
  1. 1 Universidad de Burgos
    info

    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

Book:
VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
  1. Joaquín A. Pacheco Bonrostro (dir.)
  2. José Luis Cuesta Gómez (coord.)

Publisher: Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional

ISBN: 978-84-18465-23-9

Year of publication: 2022

Pages: 17-28

Congress: Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos (8. 2022. Burgos)

Type: Conference paper