CELIA
CARRILLO PEREZ
Profesor Titular de Universidad
Publicacións nas que colabora con CELIA CARRILLO PEREZ (24)
2024
2023
-
Creatine, the player number 16. Effect of creatine on the physical improvement of rugby union players
Gazzetta Medica Italiana Archivio per le Scienze Mediche, Vol. 182, Núm. 11, pp. 792-801
-
Nutritional Education in the Midwife’s Consultation Room
Nutrients, Vol. 15, Núm. 13
-
The Impact of In Vitro Digestion on the Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Spanish Ciders
Foods, Vol. 12, Núm. 9
2022
2021
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 459-461
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 197
-
Poner fin al hambre, lograr la seguridad alimentaria y la mejora de la nutrición y promover la agricultura sostenible
Los objetivos de desarrollo sostenible en la ciudad de Burgos (Ayuntamiento de Burgos), pp. 598
2020
-
Relationship between color and betalain content in different thermally treated beetroot products
Journal of Food Science and Technology, Vol. 57, Núm. 9, pp. 3305-3313
2019
-
Anthropometric characteristics and somatotype of professional soccer players by position
Journal of Sports Medicine and Therapy, Vol. 4, Núm. 4, pp. 073-080
-
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
High hydrostatic pressure processing of beetroot juice: effects on nutritional, sensory and microbiological quality
High Pressure Research, Vol. 39, Núm. 4, pp. 691-706
2017
-
Antioxidant Capacity of Beetroot: Traditional vs Novel Approaches
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 72, Núm. 3, pp. 266-273
-
Effect of oleic acid on store-operated calcium entry in immune-competent cells
European Journal of Nutrition, Vol. 56, Núm. 3, pp. 1077-1084
-
Global antioxidant response of meat
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2358-2365
2015
-
Methodologies and multidisciplinary activities applied to chemical engineering and nutrition subjects of the degree of food science and technology
Iceri2015: 8th international conference of education, research and innovation
2013
-
İnsan kolorektal adenokarsinom hücrelerindeki Ca2+ sinyal iletimi üzerine ekonazolün etkisi
Turkish Journal of Biochemistry, Vol. 38, Núm. 2, pp. 126-132
2012
-
Diacylglycerol-containing oleic acid induces increases in [Ca 2+]i via TRPC3/6 channels in human T-cells
Biochimica et Biophysica Acta - Molecular and Cell Biology of Lipids, Vol. 1821, Núm. 4, pp. 618-626
-
Efecto antitumoral del ácido oleico; mecanismos de acción; revisión científica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 6, pp. 1860-1865