Proyecto de Investigación
Proxecto BU027P23
Tecnologías sostenibles de fluidos presurizados para valorizar subproductos de la industria agroalimentaria ricos en proteínas: nuevas estrategias, escalado y análisis tecno-económico y medioambiental
Financiador:
CONSEJERIA DE EDUCACION
edit_calendar
Duración do 30 de outubro de 2023 ao 30 de abril de 2027
(42 meses)
Actual
euro
179.433,63 EUR
De ámbito Autonómico.
Convocatoria:
(CONSEJERIA DE EDUCACION)
Subprograma:
PLAN AUTONOMICO DE PROYECTOS DE INVESTIGACION
Investigadores/as
Publicacións relacionadas co proxecto (4)
Mostrar por tipoloxía2024
-
Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Food Chemistry
-
Kinetics of extraction and degradation of pectin derived compounds from onion skin wastes in subcritical water
Food Hydrocolloids
-
Fractionation and refining of pectic oligosaccharides derived from onion skins through continuous feed diafiltration
Journal of Membrane Science
-
Potential of Subcritical Water Hydrolysis to Valorize Low-Valued Ray-Finned Fish (Labeobarbus nedgia): Effects of Hydrolysis Temperature and Pressurization Agent
Foods