Publicaciones (28) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2021

  1. Application of essential oils as antimicrobial agents against spoilage and pathogenic microorganisms in meat products

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 337

  2. Bioactive compounds from mangrove endophytic fungus and their uses for microorganism control

    Journal of Fungi, Vol. 7, Núm. 6

  3. Biopreservation: Foodborne Virus Contamination and Control in Minimally Processed Food

    Sustainable Production Technology in Food (Elsevier), pp. 93-106

  4. Broad Spectrum Algae Compounds Against Viruses

    Frontiers in Microbiology, Vol. 12

  5. Colistin selection of the mcr-1 gene in broiler chicken intestinal microbiota

    Antibiotics, Vol. 10, Núm. 6

  6. Detection of enteric viruses and core microbiome analysis in artisanal colonial salami-type dry-fermented sausages from santa catarina, brazil

    Foods, Vol. 10, Núm. 8

  7. Editorial: New Advances in Identification and Quantification of Foodborne Pathogens

    Frontiers in Microbiology

  8. Evaluation of PCR assays for Campylobacter fetus detection and discrimination between C. fetus subspecies in bovine preputial wash samples

    Theriogenology, Vol. 172, pp. 300-306

  9. First report of an extensively drug-resistant ST23 klebsiella pneumoniae of capsular serotype K1 co-producing CTX-M-15, OXA-48 and ArmA in Spain

    Antibiotics, Vol. 10, Núm. 2, pp. 1-12

  10. GISAID: INICIATIVA INTERNACIONAL PARA COMPARTIR DATOS GENÓMICOS DEL VIRUS DE LA GRIPE Y DEL SARS-CoV-2

    Revista Espanola de Salud Publica, Vol. 95

  11. In vitro antimicrobial susceptibilities of francisella tularensis subsp. Holarctica isolates from tularemia outbreaks that occurred from the end of the 20th century to the 2020s in Spain

    Antibiotics, Vol. 10, Núm. 8

  12. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el riesgo asociado al uso de tableros de fibras de madera de densidad media (MDF) como material en contacto con frutas y hortalizas frescas o refrigeradas, sin pelar ni cortar

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 33, pp. 211-242

  13. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la seguridad alimentaria de alimentos secados al aire libre que se producen de acuerdo a métodos tradicionales de producción y que requieren una adaptación de los requisitos de higiene que deben cumplir

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 34, pp. 71-88

  14. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre la valoración del aceite de oliva por sus características nutricionales en el sistema de etiquetado Nutri-Score

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 33, pp. 243-266

  15. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre las combinaciones tiempo-temperatura necesarias para el cocinado seguro de los alimentos y las temperaturas adecuadas para el mantenimiento en caliente y recalentamiento de las comidas preparadas

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 33, pp. 113-150

  16. Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre los casos en los que procede realizar procedimientos adicionales a la inspección post mortem de rutina en matadero

    Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 33, pp. 53-74

  17. Molecular Detection of Viruses in Foods: From PCR to High-Throughput Sequencing and Beyond

    Comprehensive Foodomics (Elsevier), pp. 117-122

  18. New sequence type st3449 in multidrug-resistant pseudomonas aeruginosa isolates from a cystic fibrosis patient

    Antibiotics, Vol. 10, Núm. 5

  19. Next-Day Salmonella spp. Detection Method Based on Real-Time PCR for Foods

    Methods in Molecular Biology (Humana Press Inc.), pp. 1-6

  20. Perspectives of biological bacteriophage-based tools for wastewater systems monitoring and sanitary control

    The Future of Effluent Treatment Plants: Biological Treatment Systems (Elsevier), pp. 33-50