Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Articles (10) Publications in which a researcher has participated
1994
-
Action of cathepsin-b on intramuscular collagen under conditions simulating conventional aging of meat - a calorimetric study
Sciences des aliments, Vol. 14, Núm. 4, pp. 523-528
-
Activity of free and immobilized urease in soil: Effects of pesticides
Soil Biology and Biochemistry, Vol. 26, Núm. 6, pp. 777-784
-
Análisis de la industria cárnica nacional. Los retos del sector
Química e industria: QeI, Núm. 8, pp. 28-46
-
Enzymic Determination of Primary Normal Alcohols as Apparent Ethanol Content in Honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 42, Núm. 9, pp. 1975-1978
-
Exigencias de calidad en las empresas alimentarias: la industria cárnica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 249, pp. 23-26
-
Factores de inhibición del crecimiento de bacterias ácido lácticas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 31-36
-
Innovación en los procesos de clarificación y de fermentación de los mostos de uva
Viticultura enología profesional, Núm. 33, pp. 40-55
-
Liquid-Liquid Equilibrium for 2,3-Butanediol + Water + Organic Solvents
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 39, Núm. 4, pp. 834-839
-
Rotavirus interaction with isolated membrane vesicles
Journal of Virology, Vol. 68, Núm. 6, pp. 4009-4016
-
Vapor-Liquid Equilibria of Coal-Derived Liquids. 3. Binary Systems with Tetralin at 200 mmHg
Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 39, Núm. 1, pp. 23-26