Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Liburu kapituluak (7) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2015
-
C1A peptidases actively participate in the barley leaf senescence events driven by abiotic stress
Current Research in Plant Physiology (Universidad Castilla-La Mancha), pp. 252-253
-
Introducción de nuevas tecnologías de la información para la mejora del curso de experto en alimentos funcionales (PID 11-424)
Innovación docente y buenas prácticas en la Universidad de Granada. (Editorial Universidad de Granada), pp. 35-45
-
Nuevas tecnologías en la producción y conservación de alimentos de consumo humano
IX Congreso de Veterinarios de Castilla y León: Burgos, 17, 18 y 19 de Octubre de 2013 (Sindicato de Veterinarios de Burgos (SIVEBU)), pp. 129-142
-
Preparation of water-soluble formulations of hydrophobic active compounds by emulsion template processes
Supercritical Fluid Nanotechnology: Advances and Applications in Composites and Hybrid Nanomaterials (Pan Stanford Publishing Pte. Ltd.), pp. 159-200
-
Sanitization
Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 706-713
-
Uncovering Molecular Mechanisms of Spider Mite-Plant Interphase
Current Research in Plant Physiology (Universidad Castilla-La Mancha), pp. 319-320
-
Yersinia enterocolitica: Detection and Treatment
Encyclopedia of Food and Health (Elsevier Inc.), pp. 600-605