Efecto de las nuevas técnicas de envejecimiento acelerado en la composición química y propiedades sensoriales del vino tinto
- Ortega Heras, Miriam
- Pérez Magariño, Silvia
- Rodríguez Bencomo, Juan José
- Cano Mozo, Estela
- González Huerta, Domingo Carlos
- Angulo, Beatriz
- González San José, María Luisa
Argitaletxea: Ministerio de Medio Ambiente y Medio Rural y Marino
ISBN: 978-84-491-0965-2
Argitalpen urtea: 2009
Orrialdeak: 47-66
Biltzarra: Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología. Reunión (23. 2008. Zaragoza)
Mota: Biltzar ekarpena
Atariko dokumentuak egunero eguneratzen dira. Data horrek atariaren egiturari buruzko informazioa eguneratzeari egiten dio erreferentzia (pertsonak, ikerketa-taldeak, antolaketa-unitateak, proiektuak...).