A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors

  1. González-Ceballos, Lara 1
  2. Cavia, Maria del Mar 1
  3. Fernández-Muiño, Miguel A. 1
  4. Osés, Sandra M. 1
  5. Sancho, M. Teresa 1
  6. Ibeas, Saturnino 1
  7. García, Félix C. 1
  8. García, José M. 1
  9. Vallejos, Saúl 1
  1. 1 Universidad de Burgos
    info
    Universidad de Burgos

    Burgos, España

    ROR https://ror.org/049da5t36

    Localización xeográfica da organización Universidad de Burgos
CRediT (contribución de los investigadores):
González-Ceballos, Lara: Investigación, Redacción - borrador original. Cavia, Maria del Mar: Conceptualización, Metodología. Fernández-Muiño, Miguel A.: Conceptualización, Metodología. Osés, Sandra M.: Conceptualización, Metodología, Investigación. Sancho, M. Teresa: Conceptualización, Metodología, Redacción - borrador original. Ibeas, Saturnino: Metodología, Investigación, Validación. García, Félix C.: Conceptualización, Metodología. García, José M.: Administración del proyecto, Metodología, Adquisición de fondos. Vallejos, Saúl: Conceptualización, Metodología, Redacción - borrador original.
Revista:
Food chemistry

ISSN: 0308-8146

Ano de publicación: 2021

Volume: 342

Páxinas: 1-7

Tipo: Artigo

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2020.128300 GOOGLE SCHOLAR HANDLE: https://hdl.handle.net/10259/8181

Outras publicacións en: Food chemistry

Repositorio Institucional de la Universidad de Burgos (RIUBU): lock_openAcceso aberto Handle

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable