JORDI
ROVIRA CARBALLIDO
Catedrático de Universidad
Publicacions en què col·labora amb JORDI ROVIRA CARBALLIDO (12)
2022
-
Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App
ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058
-
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 312, pp. 80-90
2015
-
Control of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in suckling-lamb meat evaluated using microbial challenge tests
Meat Science, Vol. 110, pp. 262-269
2013
-
Characterization by culture-dependent and culture-independent methods of the bacterial population of suckling-lamb packaged in different atmospheres
Food Microbiology, Vol. 36, Núm. 2, pp. 216-222
2012
-
Food safety management system performance in the lamb chain
Food Control, Vol. 25, Núm. 2, pp. 493-500
-
Microbial performance of food safety management systems implemented in the lamb production chain
Journal of Food Protection, Vol. 75, Núm. 1, pp. 95-103
2011
-
A concurrent diagnosis of microbiological food safety output and food safety management system performance: Cases from meat processing industries
Food Control, Vol. 22, Núm. 3-4, pp. 555-565
-
Tools for the performance assessment and improvement of food safety management systems
Trends in Food Science and Technology, Vol. 22, Núm. SUPPL. 1
2010
-
Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)
Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60
-
Food safety performance indicators to benchmark food safety output of food safety management systems
International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. SUPPL.
-
Prevalence and quantification of Shiga-toxin producing Escherichia coli along the lamb food chain by quantitative PCR
International Journal of Food Microbiology, Vol. 141, Núm. SUPPL.
-
Tools to support the self Assessment of the performance of Food Safety Management Systems
¿Cómo puedo aumentar la seguridad alimentaria de mis productos? (Instituto Tomás Pascual Sanz para la Nutrición y la Salud), pp. 31-44