Publications by the researcher in collaboration with Isabel Revilla Martín (14)

2002

  1. Multivariate evaluation of changes induced in red wine characteristics by the use of extracting agents

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 16, pp. 4525-4530

2001

  1. Relación entre el tipo de compuestos antociánicos presentes en el vino y la cromaticidad del mismo

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  2. Efecto del tratamiento pectinolítico sobre la calidad de mostos y vinos rosados

    XXII Jornadas de viticultura y enología de la Tierra de Barros: [celebradas en] Almendralejo del 8 al 12 de mayo de 2000

  3. Evolution during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: New anthocyanin pigment formation

    International Journal of Phytoremediation, Vol. 21, Núm. 1, pp. 183-197

  4. Effect of different oak woods on aged wine color and anthocyanin composition

    European Food Research and Technology, Vol. 213, Núm. 4-5, pp. 281-285

1999

  1. Mostos y vinos elaborados con enzimas pectinolíticos: contenido de metanol

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  2. Discrimination of DOC wine vintages as a function of chemical composition

    Química analítica

  3. Determinación de metanol en mostos y vinos: puntos críticos

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  4. Various applications of liquid chromatography-mass spectrometry to the analysis of phenolic compounds

    Journal of Chromatography A, Vol. 847, Núm. 1-2, pp. 75-81

  5. Modificaciones cromáticas del vino tinto de crianza según el tipo de barrica en que envejece: Nota

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 2, pp. 177-181

  6. Identification of anthocyanin derivatives in grape skin extracts and red wines by liquid chromatography with diode array and mass spectrometric detection

    Journal of Chromatography A, Vol. 847, Núm. 1-2, pp. 83-90