Mª Isabel
Jaime Moreno
Catedrática de Universidad
María Luisa
González San José
Catedrática de Universidad
Publications by the researcher in collaboration with María Luisa González San José (7)
2023
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Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Food and Function, Vol. 14, Núm. 3, pp. 1785-1794
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Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Food Chemistry, Vol. 427
2022
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Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
VIII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
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Métodos clásicos de evaluación sensorial
Análisis sensorial de alimentos y respuesta del consummidor (Acribia), pp. 3-25
2021
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White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells
VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]
2005
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Selección y entrenamiento de un panel de cata para productos cárnicos
Avances de la ciencia y tecnología de los alimentos en los inicios del siglo XXI: [recurso electrónico]
1996
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Evaluación de la calidad sensorial de la carne de lechazo: Características sensoriales
XIX Jornadas Científicas de la S.E.O.C.