SANDRA MARIA
OSES GOMEZ
Profesor Titular de Universidad
SAUL
VALLEJOS CALZADA
Personal Docente, Investigador o Técnico
Publicaciones en las que colabora con SAUL VALLEJOS CALZADA (9)
2023
-
Impact of the Drying Procedure and Botanical Origin on the Physico-Chemical and Potentially Bioactive Properties of Honey Powders
Foods, Vol. 12, Núm. 21
-
Straightforward purification method for the determination of the activity of glucose oxidase and catalase in honey by extracting polyphenols with a film-shaped polymer
Food Chemistry, Vol. 405
2022
-
Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App
ACS Applied Materials and Interfaces, Vol. 14, Núm. 32, pp. 37051-37058
-
Importancia de la temperatura de transición vítrea en polvo
XI Congreso CyTA-CESIA 2022 - III Congreso CyTA Júnior. Zaragoza, 20-22 de junio de 2022. Ciencias e innovación para la producción de alimentos Seguros, Saludables y Sostenibles
-
Perfil descriptivo y aceptación sensorial de la miel en polvo
XI Congreso CyTA-CESIA 2022 - III Congreso CyTA Júnior. Zaragoza, 20-22 de junio de 2022. Ciencias e innovación para la producción de alimentos Seguros, Saludables y Sostenibles
-
Polímeros inteligentes para la detección rápida, sencilla y de bajo coste de nitritos en muestras de carne procesada
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 312, pp. 80-90
2021
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7
-
Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
LWT, Vol. 150
-
Polymer film as starch azure container for the easy diastase activity determination in honey
Food Chemistry, Vol. 355