Artikuluak (29) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak

2002

  1. Análisis de métodos rápidos de extracción para seguir la maduración fenólica de la uva

    Enólogos, Núm. 15, pp. 28

  2. Autocatalyzed and ion-exchange-resin-catalyzed esterification kinetics of lactic acid with methanol

    Industrial and Engineering Chemistry Research, Vol. 41, Núm. 3, pp. 512-517

  3. Calidad sensorial de la Cecina de León. II: influencia de las características de los jueces

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 21-28

  4. Calidad sensorial de la cecina de León. I: evaluación por el consumidor

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 332, pp. 11-20

  5. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (I)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 55-64

  6. Cecina de León: selección y entrenamiento de catadores (II)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 333, pp. 65-72

  7. Cecina de León: un alimento nutritivo y saludable

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 21, Núm. 167, pp. 59-70

  8. Changes in β-glucosidase activity during the storage of honey

    Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 98, Núm. 5, pp. 170-176

  9. Design and construction of a modular pilot plant for the treatment of oil-containing wastewaters

    Desalination, Vol. 147, Núm. 1-3, pp. 5-10

  10. Drop size distribution of O/W emulsions by drop immobilization with agarose

    Journal of Dispersion Science and Technology, Vol. 23, Núm. 5, pp. 721-728

  11. Estrategias para la caracterización de productos acogidos a denominaciones de calidad

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 75-80

  12. Evolution of fructose and glucose in honey over one year: influence of induced granulation

    Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 2, pp. 157-161

  13. High-pressure liquid chromatographic determination of ascorbic acid in cooked sausages

    Journal of Food Protection, Vol. 65, Núm. 11, pp. 1771-1774

  14. Hydraulic Distribution Effect on a Real-Scale Trickling Filter

    Environmental Engineering Science, Vol. 19, Núm. 3, pp. 151-157

  15. Incidencia del cultivar en la composición fenólica y color de los vinos tintos

    Viticultura enología profesional, Núm. 80, pp. 5-14

  16. Influencia de aportes controlados de oxígeno sobre la calidad de los vinos tintos de crianza

    Viticultura enología profesional, Núm. 82, pp. 49-54

  17. Mechanism of protection by epicatechin against tert-butylhydroperoxide induced oxidative cell injury in isolated rat hepatocytes and calf thymus DNA

    Process Biochemistry, Vol. 37, Núm. 6, pp. 659-664

  18. Membrane sequences for fractionation of polyphenolic extracts from defatted milled grape seeds

    Desalination, Vol. 148, Núm. 1-3, pp. 103-109

  19. Micropunciones del estroma anterior corneal como tratamiento de la erosión corneal recidivante

    Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 77, Núm. 5, pp. 257-262

  20. Multivariate evaluation of changes induced in red wine characteristics by the use of extracting agents

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 16, pp. 4525-4530