Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicacións (24) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2000
-
Age-related changes of liver antioxidant enzymes and 8-hydroxy-2'-deoxyguanosine during fetal-neonate transition and early rat development
IUBMB Life, Vol. 49, Núm. 6, pp. 497-500
-
Anaerobic pre-treatment of slaughterhouse wastewater using fixed-film reactors
Bioresource Technology, Vol. 71, Núm. 2, pp. 143-149
-
Application of crossflow ultrafiltration to emulsion separation in the extraction of valeric acid with tri-n-butyl phosphate
Separation Science and Technology, Vol. 35, Núm. 6, pp. 811-823
-
Calculation of different citric acid forms in honey and their relationships with the honey pH
Deutsche Lebensmittel-Rundschau, Vol. 96, Núm. 5, pp. 177-180
-
Characterisation of Micrococcaceae isolated from different varieties of chorizo
International Journal of Food Microbiology, Vol. 54, Núm. 3, pp. 189-195
-
Characterization of β-D-glucosidase extracted from soil fractions
European Journal of Soil Science, Vol. 51, Núm. 2, pp. 193-200
-
Concentration of bovine immunoglobulins throughout lactation and effect of sample preparation on their determination
Milchwissenschaft, Vol. 55, Núm. 11, pp. 613-617
-
Contenido de ADN y nivel de ploidía en Tagetes spp. utilizando citómetro de flujo
Agrociencia, Vol. 34, Núm. 6, pp. 729-734
-
Continuous facial myokymia in multiple sclerosis: Treatment with botulinum toxin
European Neurology, Vol. 43, Núm. 3, pp. 137-140
-
Depuración de aguas residuales de la industria cárnica: nuevas tendencias
Tecnología del agua, Núm. 202, pp. 32-41
-
Determinación de la ploidía en progenies de Tagetes spp. mediante citómetro de flujo
Agrociencia, Vol. 34, Núm. 6, pp. 735-740
-
Distribición del melazo en la provincia de Badajoz para la coseecha de bellotas de "Quercus rotundifolia Lam" durante 1999
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 26, Núm. 3, pp. 287-296
-
Effect of pectolytic enzymes on the composition of white grape musts and wines
Italian Journal of Food Science, Vol. 12, Núm. 2, pp. 153-162
-
Enzymatic saccharification of pretreated wheat straw by T. reesei cellulases and A. niger β-glucosidase
Biocatalysis and Biotransformation, Vol. 18, Núm. 4, pp. 311-330
-
Evaluation of turbidity: Correlation between Kerstez turbidimeter and nephelometric turbidimeter
Food Chemistry, Vol. 71, Núm. 4, pp. 563-566
-
Extraction of natural complex phenols and tannins from grape seeds by using supercritical mixtures of carbon dioxide and alcohol
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3408-3412
-
Influencia de la tecnología alimentaria sobre el valor nutritivo de los alimentos
Salud medioambiental: dietética y nutrición: curso de formación (Diputación de Soria), pp. 283-288
-
Las denominaciones de calidad: una forma de garantizar la calidad alimentaria
ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 9, pp. 13-16
-
Mejora de la calidad externa de las naranjas navelinas mediante la fertilización nitrogenada
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 310, pp. 91-96
-
Relationship between loaf volume and gas retention of dough during fermentation
Cereal Foods World, Vol. 45, Núm. 5, pp. 214-218