Evolución de parámetros de control de calidad en mieles burgalesas y gallegas sin manipular y en muestras sometidas a granulación inducida
- Cavia Saiz, Mónica
- Sancho Ortiz, María Teresa
- Fernández Muiño, Miguel Ángel
- María, M. de
- Alonso de la Torre, Sara Raquel
- Moreno Sancho, Gonzalo
- Valls García, Felicidad
- Huidobro Canales, José Francisco
- Alonso de la Torre, Sara Raquel (coord.)
Argitaletxea: Universidad de Burgos ; Caja de Burgos ; Ayuntamiento de Burgos
ISBN: 84-96394-23-9
Argitalpen urtea: 2005
Orrialdeak: 159-162
Biltzarra: Congreso Internacional de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (3. 2005. Burgos)
Mota: Biltzar ekarpena
Atariko dokumentuak egunero eguneratzen dira. Data horrek atariaren egiturari buruzko informazioa eguneratzeari egiten dio erreferentzia (pertsonak, ikerketa-taldeak, antolaketa-unitateak, proiektuak...).