Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers
- Osés, Sandra María 1
-
Cantero, Leire
1
- Puertas, Guillermo 1
-
Fernández-Muiño, Miguel Ángel
1
-
Sancho, María Teresa
1
-
1
Universidad de Burgos
info
Revista:
LWT
ISSN: 0023-6438
Any de publicació: 2022
Tipus: Article
Altres publicacions en: LWT
Indicadors
Cites rebudes
JCR (Journal Impact Factor)
- Any 2022
- Factor d'impacte de la revista: 6.0
- Factor d'impacte sense autocites: 5.6
- Article influence score: 0.736
- Quartil major: Q1
- Àrea: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Quartil: Q1 Posició en l'àrea: 24/142 (Edició: SCIE)
SCImago Journal Rank
- Any 2022
- Impacte SJR de la revista: 1.173
- Quartil major: Q1
- Àrea: Food Science Quartil: Q1 Posició en l'àrea: 24/359
Scopus CiteScore
- Any 2022
- CiteScore de la revista: 9.6
- Àrea: Food Science Percentil: 90
Journal Citation Indicator (JCI)
- Any 2022
- JCI de la revista: 1.32
- Quartil major: Q1
- Àrea: FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY Quartil: Q1 Posició en l'àrea: 19/169