Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicacións (70) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2013
-
A biologically inspired hydrophobic membrane for application in pervaporation
Langmuir, Vol. 29, Núm. 5, pp. 1510-1516
-
A challenge in the tutorial action plan (TAP) focused on the transverse competences of the students
ICERI 2013 (IATED Academy), pp. 3020-3029
-
Analysis of Cheese Small Molecules by UPLC-QToF-MS and Multivariate Statistical Methods Using Several Extraction Procedures
Food Analytical Methods, Vol. 6, Núm. 6, pp. 1497-1507
-
Application of protective cultures against Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in chicken products packaged under modified atmosphere
Poultry Science, Vol. 92, Núm. 4, pp. 1108-1116
-
Association of tic disorders with poor academic performance in central Spain: A population-based study
Journal of Pediatrics, Vol. 163, Núm. 1
-
Barley seeds encapsulated in calcium-alginate gels with phosphatase and humate-phosphatase complexes for improving phosphorus bioavailability
Agronomy Journal, Vol. 105, Núm. 6, pp. 1565-1570
-
Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola. XII Congreso de los Grupos de Investigación Enológica (GIENOL 2013)
-
Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigacion vitivinícola. Gienol 2013
-
Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías
Nuevas perspectivas en investigación vitivinícola (AMV Ediciones), pp. 385-388
-
Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and aging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 61, Núm. 50, pp. 12362-12373
-
Characterization by culture-dependent and culture-independent methods of the bacterial population of suckling-lamb packaged in different atmospheres
Food Microbiology, Vol. 36, Núm. 2, pp. 216-222
-
Characterization of volatile compounds and olfactory profile of red minority varietal wines from La Rioja
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 93, Núm. 15, pp. 3720-3729
-
Collaborative tools and task managing software in the cloud for phd and master course teaching in engineering
7th International Technology, Education and Development Conference (INTED2013)
-
Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane
Journal of Membrane Science, Vol. 428, pp. 371-379
-
Current Challenges in Real-time PCR Diagnostics in Food Science
Real-time PCR in food science: current technology and applications (Caister Academic Press), pp. 21-26
-
Desulfurization processes of thiosemicarbazonecopper(ii) derivatives in acidic and basic aqueous media
New Journal of Chemistry, Vol. 37, Núm. 11, pp. 3568-3580
-
E-beam irradiation affects the maximum specific growth rate of Bacillus cereus
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 382-386
-
Efecto de la realimentación en la composición corporal de mujeres con anorexia nerviosa restrictiva; antropometría frente a impedancia bioeléctrica
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. 5, pp. 1717-1724
-
Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales
Nuevas perspectivas en investiación vitivinícola. Gienol 2013
-
Effect of nutritional support on mitochondrial complex I activity in malnourished patients with anorexia nervosa
Applied Physiology, Nutrition and Metabolism, Vol. 38, Núm. 11, pp. 1093-1098