Publications (23) Publications in which a researcher has participated

2003

  1. A rapid and direct real time PCR-based method for identification of Salmonella spp.

    Journal of Microbiological Methods, Vol. 54, Núm. 3, pp. 381-390

  2. Acidificación del mosto por Saccharomyces SPP

    VI Jornadas Científicas GIENOL

  3. Addition of pectolytic enzymes: An enological practice which improves the chromaticity and stability of red wines

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 38, Núm. 1, pp. 29-36

  4. Aplicación de la técnica Nucleic Acid Sequence-Bases Amplification (NASBA) para la detección de microorganismos en alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 31-39

  5. Application of absorbance values used in wineries for estimating CIELAB parameters in red wines

    Food Chemistry, Vol. 81, Núm. 2, pp. 301-306

  6. Application of factorial design and response surface methodology to the analysis of bovine caseins by capillary zone electrophoresis

    Food Control, Vol. 14, Núm. 5, pp. 307-315

  7. Biodegradability of slaughterhouse wastewater with high blood content under anaerobic and aerobic conditions

    Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 78, Núm. 4, pp. 384-391

  8. Ciencias de la naturaleza: 2º : Secundaria : monografía : Castilla y León : [proyecto Exedra]

    Oxford University Press

  9. Compositional changes during the storage of red wines treated with pectolytic enzymes: Low molecular-weight phenols and flavan-3-ol derivative levels

    Food Chemistry, Vol. 80, Núm. 2, pp. 205-214

  10. Development of melting temperature-based SYBR Green I polymerase chain reaction methods for multiplex genetically modified organism detection

    Analytical Biochemistry, Vol. 323, Núm. 2, pp. 164-170

  11. Efecto de la aplicación de la microoxigenación durante la fermentación de vinos tintos

    Tecnología del vino: tratamientos y equipos para viticultura y enología, Núm. 14, pp. 107-112

  12. Effect of corn oil and vitamin E on the oxidative status of adipose tissues and liver in rat

    Food Chemistry, Vol. 81, Núm. 2, pp. 281-286

  13. Estudio de las asociaciones entre compuestos volátiles en vinos jóvenes y vinos envejecidos en barrica

    VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003

  14. Influence of starter cultures and sugar concentrations on biogenic amine contents in chorizo dry sausage

    Food Microbiology, Vol. 20, Núm. 3, pp. 275-284

  15. Kinetic behaviour and stability of Escherichia coli ATCC27257 alkaline phosphatase immobilised in soil humates

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 83, Núm. 3, pp. 232-239

  16. Organic matter removal in combined anaerobic-aerobic fixed-film bioreactors

    Water Research, Vol. 37, Núm. 15, pp. 3561-3568

  17. Physicochemical and sensory characterisation of Morcilla de Burgos, a traditional Spanish blood sausage

    Meat Science, Vol. 65, Núm. 2, pp. 893-898

  18. Primeros criterios de selección de levaduras para la vinificación en tinto

    VI Jornadas Científicas GIENOL

  19. Significance of Nonaromatic Organic Acids in Honey

    Journal of Food Protection, Vol. 66, Núm. 12, pp. 2371-2376

  20. Solubility of three hydroxycinnamic acids in supercritical carbon dioxide

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 27, Núm. 3, pp. 239-245