Publicacions (48) Publicacions de ANA MARIA DIEZ MATE

2023

  1. Characterisation of onion Allium Cepa l. var. horcal volatile compounds in "Morcilla de Burgos"

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 505-506

  2. Influence of new preservation techniques on sensory characteristics of "Morcilla de Burgos"

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 473-474

  3. Influence of onion on physico-chemical characteristics of "Morcilla de Burgos"

    52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities (Brill), pp. 419-420

2021

  1. Morcilla and Butifarra Sausage: Manufacturing Process, Chemical Composition and Shelf Life

    Pork: Meat Quality and Processed Meat Products (CRC Press), pp. 409-425

  2. White-wine pomace products prevent clinic Listeria virulence through modulation of adherens and tight junction in intestinal cells

    VII Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos [Recurso electrónico]

2019

  1. Establecimiento de un modelo predictivo molecular para el crecimiento de "Leuconostoc mesenteroides" en morcilla de Burgos envasada al vacío

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  2. Proposal of improvement based on the opinion of the student of the system of marks distribution in the process of formative evaluation

    13TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE (INTED2019)

  3. The case study as a teaching resource in the optional course "design and development of meat products" in the degree of food science and technology

    13th International Technology, Education and Development Conference (INTED2019)

  4. Uso combinado de PCR cuantitativa basada en TaqMan y métodos de recuento en placa para predecir el crecimiento de "Weisella viridescens" en morcilla de Burgos envasada al vacío

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  5. Utilización de reductores de pH para alargar la vida útil de salchichas cocidas de pollo

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

2018

  1. Characterization of Campylobacter species in Spanish retail from different fresh chicken products and their antimicrobial resistance

    Food Microbiology, Vol. 76, pp. 457-465

  2. Microorganismos de interés alimentario: del alimento a la planta de procesado

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 65, pp. 5-8

2017

  1. Effect of raspberry pomace extracts isolated by high pressure extraction on the quality and shelf-life of beef burgers

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 52, Núm. 8, pp. 1852-1861

  2. Microorganismos de interés alimentario: del alimento a la planta de procesado

    La ciencia, ingeniería y tecnología de los alimentos bajo la perspectiva de los jóvenes investigadores: II Congreso Nacional de Jóvenes Investigadores en Ciencia, Ingeniería y Tecnología de los Alimentos. [Facultad de Veterinaria, U. de León. 19 y 20 de octubre de 2017]

  3. Phosphorus adsorption by a modified polyampholyte-diatomaceous earth material containing imidazole and carboxylic acid moieties: Batch and dynamic studies

    New Journal of Chemistry, Vol. 41, Núm. 15, pp. 7667-7673