MARIA TERESA
SANCHO ORTIZ
Catedrático de Universidad
MARIA DEL MAR
CAVIA CAMARERO
Profesor Contratado Doctor Básico
Publikationen, an denen er mitarbeitet MARIA DEL MAR CAVIA CAMARERO (12)
2021
-
A simple one-pot determination of both total phenolic content and antioxidant activity of honey by polymer chemosensors
Food chemistry, Vol. 342, pp. 1-7
2019
-
Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2010
-
Diseño de proyectos piloto de adaptación de asignaturas de la Licentiatura en Ciencia y Tecnología de los Alimentos y las nuevas demandas de implantación de créditos ECTS: (European Credit Transfer System)
Buenas prácticas en nuestras aulas universitarias (Servicio de Publicaciones), pp. 49-60
2009
-
Evolution of monosaccharides of honey over 3 years: Influence of induced granulation
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 44, Núm. 3, pp. 623-628
2008
-
'Best before period once opened' for honey samples from oceanic climates on the basis of their acidity types
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 43, Núm. 11, pp. 1929-1934
-
Evolution of hydroxymethylfurfural content of honeys from different climates: Influence of induced granulation
International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 1, pp. 88-94
2007
-
Evolution of acidity of honeys from continental climates: Influence of induced granulation
Food Chemistry, Vol. 100, Núm. 4, pp. 1728-1733
-
Influencia de la granulación inducida en el proceso de envejecimiento de la miel a lo largo de un año
Innovación y Tecnología Agroalimentaria, Vol. 2, pp. 55-68
2006
-
An attempt to establish reliable “best before” dates for honeys originating in both continental and oceanic climates
Apiacta, Vol. 41, pp. 86-89
-
Evolution of acid phosphatase activity of honeys from different climates
Food Chemistry, Vol. 97, Núm. 4, pp. 750-755
2004
-
Correlation between moisture and water activity of honeys harvested in different years
Journal of Food Science, Vol. 69, Núm. 5
2002
-
Evolution of fructose and glucose in honey over one year: influence of induced granulation
Food Chemistry, Vol. 78, Núm. 2, pp. 157-161