Publicaciones en las que colabora con ESTHER DE PAZ BARRAGAN (20)

2021

  1. A micellar formulation of quercetin prevents cisplatin nephrotoxicity

    International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 2, pp. 1-14

2019

  1. El reto de los alimentos "sin"

    Tecnoalimen: tecnología alimentaria y packaging, Núm. 26, pp. 38-39

  2. Infleuncia sobre la percepción sensorial de diferentes estrategias de formulación en la sustitución de sacarosa por "Stevia Rebaudiana"

    Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019

  3. Omega–3 encapsulation by PGSS-drying and conventional drying methods. Particle characterization and oxidative stability

    Food Chemistry, Vol. 270, pp. 138-148

  4. Studies of polyphenol oxidase inactivation by means of high pressure carbon dioxide (HPCD)

    Journal of Supercritical Fluids, Vol. 147, pp. 310-321

2010

  1. Determination of phase equilibrium (solid-liquid-gas) in poly-(ε-caprolactone)-carbon dioxide systems

    Journal of Chemical and Engineering Data, Vol. 55, Núm. 8, pp. 2781-2785