Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicacions (14) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a
1998
-
Aguas residuales de matadero: post-tratamiento del efluente de un digestor anaerobio en un reactor biológico aerobio de fangos activos
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 7, pp. 47-52
-
An experiment illustrating the effect of immobilisation on enzyme properties
Biochemical Education, Vol. 26, Núm. 4, pp. 304-308
-
Characterization of microbial endo-β-glucanase immobilized in alginate beads
Acta Biotechnologica, Vol. 18, Núm. 3, pp. 189-200
-
Comparative study of lactic acid bacteria house flora isolated in different varieties of 'chorizo'
International Journal of Food Microbiology, Vol. 39, Núm. 1-2, pp. 123-128
-
Enzymatic Determination of Citric Acid in Honey by Using Polyvinylpolypyrrolidone Clarification
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 1, pp. 141-144
-
Enzymatic Determination of Galactose and Lactose in Honey
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 4, pp. 1381-1385
-
Enzymatic determination of L-malic acid in honey
Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 4, pp. 503-508
-
Estudio comparado de parámetros cromáticos y composición fenólica en vinos tintos de Uruguay y de la D.O. Ribera de Duero (España)
La vitiviniculture mondiale de l'avenir. 1998: XXIII congrès mondial de la vigne et du vin
-
Methanol release during fermentation of red grapes treated with pectolytic enzymes
Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 3, pp. 307-312
-
Methods for the separation of emulsified oil from water: a state-of-the-art review
Trends in chemical engineering, Vol. 4, pp. 203-231
-
Optimisation of β-glucosidase entrapment in alginate and polyacrylamide gels
Bioresource Technology, Vol. 64, Núm. 2, pp. 105-111
-
Refrigeración ultrarrápida: un nuevo método para mejorar la tecnología y la calidad de la carne de vacuno
Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 1, pp. 135-139
-
Stabilisation of β-glucosidase entrapped in alginate and polyacrylamide gels towards thermal and proteolytic deactivation
Journal of Chemical Technology and Biotechnology, Vol. 73, Núm. 1, pp. 7-12
-
Studies on the stability of acid phosphatase (a. niger) by crosslinking with glutaraldehyde and soil humates
Progress in Biotechnology (Elsevier), pp. 157-161