Departamento
BIOTECNOLOGIA Y CIENCIA DE LOS ALIMENTOS
Publicaciones (78) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2011
-
Oleic acid versus linoleic and α-linolenic acid. different effects on Ca
2+
signaling in rat thymocytes
Cellular Physiology and Biochemistry, Vol. 27, Núm. 3-4, pp. 373-380
-
A concurrent diagnosis of microbiological food safety output and food safety management system performance: Cases from meat processing industries
Food Control, Vol. 22, Núm. 3-4, pp. 555-565
-
A single cluster of coregulated genes encodes the biosynthesis of the mycotoxins roquefortine C and meleagrin in Penicillium chrysogenum
Chemistry and Biology, Vol. 18, Núm. 11, pp. 1499-1512
-
A tool to diagnose context riskiness in view of food safety activities and microbiological safety output
Trends in Food Science and Technology
-
Activation of human neutrophils by oleic acid involves the production of reactive oxygen species and a rise in cytosolic calcium concentration: A comparison with N-6 polyunsaturated fatty acids
Cellular Physiology and Biochemistry, Vol. 28, Núm. 2, pp. 329-338
-
Agent-based modeling of an activated sludge process in a batch reactor
2011 19th Mediterranean Conference on Control and Automation, MED 2011
-
Analytical Application of a Sample Process Control in Detection of Foodborne Viruses
Food Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 4, pp. 614-618
-
Analytical Methods for Virus Detection in Water and Food
Food Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 1, pp. 4-12
-
Antioxidant properties of garden strawberry leaf extract and its effect on fish oil oxidation
International Journal of Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 5, pp. 935-943
-
Antioxidantes naturales y quimioterapia antitumoral
Revista Electrónica de Biomedicina, Núm. 2, pp. 42-47
-
Análisis de fenoles monómeros, proantocianidinas y evaluación sensorial en vinos espumosos naturales de Castilla y León
Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera
-
Aplicación de distintas técnicas para la obtención de vinos de baja graduación alcohólica
Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad: [ponencias del XI Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2011]
-
Aplicación de un sistema de filtración cavitación centrífuga tangencial (FCCT) al tratamiento de aguas residuales de matadero
Tecnología del agua, Año 31, Núm. 335, pp. 36-41
-
Atributos psicométricos de la versión española de la escala de cribado A-TAC para trastornos del espectro autista
Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 75, Núm. 1, pp. 40-50
-
Bolonia, un año después. Evaluación de la implantación del EEES en la Universidad de Burgos
I Congreso Internacional sobre Aprendizaje, Innovación y Competitividad (CINAIC 2011). V libertad, la libre circulación de conocimiento. Madrid 26, 27 y 28 de septiembre de 2011
-
Caracterización de vertidos de aguas residuales en la industria cervecera
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 427, pp. 109-116
-
Characterization of an autoinducer of penicillin biosynthesis in Penicillium chrysogenum
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 77, Núm. 16, pp. 5688-5696
-
Characterization of aquatic humic substances
Water and Environment Journal, Vol. 25, Núm. 2, pp. 163-170
-
Characterization of new founder alu-mediated rearrangements in MSH2 gene associated with a Lynch syndrome phenotype
Cancer Prevention Research, Vol. 4, Núm. 10, pp. 1546-1555
-
Colibacilosis en lechones lactantes
Ganadería, Núm. 74, pp. 34-37