Publicaciones (78) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2011

  1. Oleic acid versus linoleic and α-linolenic acid. different effects on Ca 2+ signaling in rat thymocytes

    Cellular Physiology and Biochemistry, Vol. 27, Núm. 3-4, pp. 373-380

  2. A concurrent diagnosis of microbiological food safety output and food safety management system performance: Cases from meat processing industries

    Food Control, Vol. 22, Núm. 3-4, pp. 555-565

  3. A single cluster of coregulated genes encodes the biosynthesis of the mycotoxins roquefortine C and meleagrin in Penicillium chrysogenum

    Chemistry and Biology, Vol. 18, Núm. 11, pp. 1499-1512

  4. A tool to diagnose context riskiness in view of food safety activities and microbiological safety output

    Trends in Food Science and Technology

  5. Activation of human neutrophils by oleic acid involves the production of reactive oxygen species and a rise in cytosolic calcium concentration: A comparison with N-6 polyunsaturated fatty acids

    Cellular Physiology and Biochemistry, Vol. 28, Núm. 2, pp. 329-338

  6. Agent-based modeling of an activated sludge process in a batch reactor

    2011 19th Mediterranean Conference on Control and Automation, MED 2011

  7. Analytical Application of a Sample Process Control in Detection of Foodborne Viruses

    Food Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 4, pp. 614-618

  8. Analytical Methods for Virus Detection in Water and Food

    Food Analytical Methods, Vol. 4, Núm. 1, pp. 4-12

  9. Antioxidant properties of garden strawberry leaf extract and its effect on fish oil oxidation

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 5, pp. 935-943

  10. Antioxidantes naturales y quimioterapia antitumoral

    Revista Electrónica de Biomedicina, Núm. 2, pp. 42-47

  11. Análisis de fenoles monómeros, proantocianidinas y evaluación sensorial en vinos espumosos naturales de Castilla y León

    Actualizaciones en investigación vitivinícola: XI Congreso Nacional de Investigación Enológica : celebrado del 1 al 3 de junio de 2011, en Jerez de la Frontera

  12. Aplicación de distintas técnicas para la obtención de vinos de baja graduación alcohólica

    Innovación Vitivinícola en la Ribera del Duero. Sostenibilidad: [ponencias del XI Curso de Verano Viticultura y Enología en la D.O. Ribera del Duero, 2011]

  13. Aplicación de un sistema de filtración cavitación centrífuga tangencial (FCCT) al tratamiento de aguas residuales de matadero

    Tecnología del agua, Año 31, Núm. 335, pp. 36-41

  14. Atributos psicométricos de la versión española de la escala de cribado A-TAC para trastornos del espectro autista

    Anales de Pediatría: Publicación Oficial de la Asociación Española de Pediatría ( AEP ), Vol. 75, Núm. 1, pp. 40-50

  15. Bolonia, un año después. Evaluación de la implantación del EEES en la Universidad de Burgos

    I Congreso Internacional sobre Aprendizaje, Innovación y Competitividad (CINAIC 2011). V libertad, la libre circulación de conocimiento. Madrid 26, 27 y 28 de septiembre de 2011

  16. Caracterización de vertidos de aguas residuales en la industria cervecera

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 427, pp. 109-116

  17. Characterization of an autoinducer of penicillin biosynthesis in Penicillium chrysogenum

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 77, Núm. 16, pp. 5688-5696

  18. Characterization of aquatic humic substances

    Water and Environment Journal, Vol. 25, Núm. 2, pp. 163-170

  19. Characterization of new founder alu-mediated rearrangements in MSH2 gene associated with a Lynch syndrome phenotype

    Cancer Prevention Research, Vol. 4, Núm. 10, pp. 1546-1555

  20. Colibacilosis en lechones lactantes

    Ganadería, Núm. 74, pp. 34-37