Estudio de la tasa de rendimiento y valoración del alumnado de los procedimientos de evaluación
- S.M. Osés 1
- M.O. Ruiz 1
- M.M. Cavia 1
- S.R. Alonso 1
- C. Carrillo 1
- L.A. Núñez 1
- G. Salazar 1
- M.A. Fernández-Muiño 2
- M.T. Sancho 2
- 1 GID UBU aplicado a la Ingeniería Química y Nutrición
- 2 Área de Nutrición y Bromatología. Departamento de Biotecnología y Ciencia de los Alimentos. Universidad de Burgos
- José María Rodríguez Calleja (coord.)
- Jesús Ángel Santos Buelga (coord.)
- Teresa María López Díaz (coord.)
Editorial: Universidad de León
ISBN: 9788497739542
Any de publicació: 2019
Pàgines: 219
Congrés: Congreso Junior de Ciencia y Tecnología de los Alimentos (2. 2019. León)
Tipus: Aportació congrés
Els documents de l'Observatori s'actualitzen diàriament. Aquesta data fa referència a l'actualització de la informació relacionada amb l'estructura de l'Observatori (persones, grups d'investigació, unitats organitzatives, projectes, etc.).